4,3 km

Fun Parc Kalinderu

Fun-parcul este funcțional atât iarna cât si in sezonul cald si este format din:

Partie incepatori – 150 metri lungime
Baby schi – 120 metri lungime
Pista tubbing – 150 metri lungime
Banda transport tubbing si schi – 100 metri lungime
Karusel pentru copii incepatori
Tobogan – 500 m lungime

4,3 km

Partia de schi Kalinderu

Lungimea partiei este de 1700 m, latimea de 60 m. Altitudinea la plecare este de 1400 m, iar altitudinea la sosire de 1030 m cu un grad de dificultate mediu. Are zapada artificiala sub -5 grade celsius si telescaun. Partia are si alte facilitati, cum ar fi: baby ski, 200 locuri parcare, muzica, bar, salon de asteptare.

2,6 km

Castelul Peles

Castelul Peleş a fost construit la iniţiativa Regelui Carol I, pentru a-i servi drept reşedinţă de vară, investită cu funcţii politice, culturale şi simbolice. Astazi este unul dintre cele mai cunoscute si vizitate castele din Romania.

4,4 km

Partia de schi Valea Dorului Sinaia

Lungimea partiei este de 900 m iar latimea 60 m, cu un grad de dificultate mediu si o dieferenta de nivel de 180m. Partia este dotata cu telescaun

20 min cu telecabina

Sfinxul si Babelele

Sfinxul din Bucegi, aflat pe platoul Munților Bucegi, la 2216 metri altitudine, măsoară 8 metri în înălțime și 12 metri în lățime.
Babele sunt formațiuni stâncoase situate în apropiere de vârful Baba Mare (2292 m), situat în masivul Bucegi din Carpații Meridionali.

3,4 km

Castelul Cantacuzino

Mai puţin cunoscut decât Peleşul, dar cu o istorie la fel de frumoasă, Castelul Cantacuzino din Buşteni este un „rival“ turistic pentru fosta reşedinţă de vară a lui Carol I din Sinaia.